Videomontage

Heeft u veel filmpjes op uw computer staan en wilt u hiervan een goed gemonteerde film hebben?  Is er een film gemaakt op uw trouwdag van 3 uur lang en zou u hiervan een leuke film willen hebben van zo’n 20 minuten met alle hoogtepunten, zodat je hem ook nog eens kan laten zien aan iemand zonder dat diegene in slaap valt?

Ik kan van uw videomateriaal een leuk gemonteerde film maken,  al of niet in combinatie met foto’s van hetzelfde onderwerp. Ook kan ik u helpen om zelf een dergelijke film te maken.

Korte films                               

Voor ieder filmpje dat bedoeld is om aan mensen te laten zien geldt “hoe korter, hoe krachtiger”. Oftewel “less is more”. Een filmpje van zo’n 3 tot 4 minuten blijft boeiend, wordt niet langdradig en is leuk om naar te kijken. Dit kan bijvoorbeeld een filmpje zijn van uw vakantie, met de muziek waar tijdens de vakantie steeds naar is geluisterd, of een korte film of videoverslag van een feest of speciale dag. Als voorbeeld volgt hier een kort filmpje van een dagje Rotterdam waarbij gebruik is gemaakt van foto’s en video.

Een ander soort filmpje is de zogenaamde levensloop presentatie waarbij een persoon centraal staat. Deze filmpjes kunnen worden vertoond op een feest, jubileum of uitvaart. Zie ook levensloop presentatie

Uw videomateriaal kunt u digitaal bij mij aanleveren. Filmpjes in (bijna) ieder formaat kan ik verwerken. Video van mini dv-cassettes kan ik inlezen op de computer. VHS videobanden kan ik helaas niet meer verwerken. Meestal is de kwaliteit hiervan in de loop van de jaren toch te slecht geworden.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial