Levensloop presentatie

Bij een levensloop presentatie draait het filmpje om een persoon. Dit kan natuurlijk ook een stel of echtpaar zijn. Het filmpje is meestal een fotopresentatie met hoogtepunten uit iemands leven, eventueel afgewisseld met korte stukjes film. Op de achtergrond kan bijvoorbeeld de lievelingsmuziek van de hoofdpersoon worden afgespeeld. Zo krijg je een heel persoonlijk document en tevens een prachtige herinnering.

Deze filmpjes kunnen worden vertoond op een feest, bruiloft of jubileum. Ook komt het steeds vaker voor dat een dergelijk filmpje wordt vertoond op een uitvaart.

In het geval van een uitvaart moet het filmpje natuurlijk met enige spoed worden gemaakt. Ik heb dan de foto’s en video’s snel nodig, het liefst digitaal en in goede kwaliteit aangeleverd. Wanneer de kwaliteit van de foto’s of video’s te laag is kun je dit niet op groot scherm vertonen. Ik kan u hierin adviseren. Ik zorg altijd dat het eindresultaat het bekijken waard is. Ik kan dit in overleg met u of uw uitvaartverzorger doen.

De prijzen en aanleverinstructies vindt u hier in de tarieven-en-aanleveren-fotopresentatie (pdf).

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial