Ingrid in ’t Veld

Ik ben Ingrid in ’t Veld-van Schie. Ik woon in Lisse en ben sinds mijn vroege jeugd een enthousiast hobbyfotograaf.

045-WS

Ik fotografeer graag alle soorten onderwerpen, landschappen, dieren, architectuur, maar het liefst fotografeer ik mensen, in al hun verschijningsvormen. Dit doe ik voornamelijk voor mezelf als hobby, maar ook regelmatig in opdracht voor anderen.

Sinds een aantal jaar ben ik me ook steeds meer gaan toeleggen op het bewerken van foto’s. Dit doe ik met het programma Photoshop. Naast het verfraaien van foto’s zijn de mogelijkheden met dit programma eindeloos en kan ik van alles maken en ontwerpen.

Ook ben ik me gaan bekwamen in het monteren van video. Eerst om van mijn eigen videofilms leuke en goed gemonteerde filmpjes te maken en later ook in opdracht het videomateriaal van anderen te monteren, al of niet in combinatie met foto’s.

Aangezien fotografie, met daarbij alle benodigdheden aan lenzen, filters, flitsers en software om maar wat te noemen, best een dure hobby is, doe ik ook graag wat werk in opdracht om zo mijn hobby te kunnen bekostigen. Op deze website staat wat ik voor u kan betekenen op het gebied van fotografie en beeldbewerking. De prijs is heel afhankelijk van de tijd die ik erin moet stoppen, dus een standaard prijslijst is niet aanwezig, maar als ik weet wat uw wensen zijn, doe ik u graag een vrijblijvende prijsopgave. Aangezien ik mijn tijd kostbaar is en ik liever bezig ben met fotograferen dan met rijden, beperk ik me wat reizen betreft tot de omgeving van Lisse, tussen Haarlem en Leiden en Noordwijk en Hoofddorp.

Deze website heb ik gemaakt naar aanleiding van steeds meer vraag naar een website bij mijn laatste opdrachten. Click verwijst natuurlijk naar de click van de camera of de muisklik bij het bewerken. Ing is een afkorting van mijn naam, Ingrid.

Mail mij op info@click-ing.nl of gebruik het contactformulier

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial