Zomer 2016

De zomer van 2016 loopt alweer naar het einde toe. De vakanties zijn afgelopen en de scholen weer begonnen. Zelf heb ik een paar duizend foto’s gemaakt tijdens de vakantie en dagjes weg. Het scherm van mijn computer laat ze als screensaver continu voorbij gaan. Deze staat op de grote eettafel zodat we tijdens het eten of als we gezellig met vrienden aan tafel zitten een foto-wissellijst hebben om naar te kijken. De allermooiste foto’s laat ik afdrukken in het fotojaarboek van 2016.

Ook ben ik van plan om veel werk in opdracht te doen de komende tijd. De eerste opdrachten zijn gelukkig al binnen. Tevens heb ik een leuke actie voor de begeleiding bij het verwerken en bewerken van foto’s:

Voor € 90,00 kom ik 2 ochtenden een introductie geven voor het importeren, verwerken en bewerken van foto’s in Photoshop of een gratis fotobewerkingsprogramma naar keuze. Hierbij begeleid ik maximaal 2 personen. Het is de bedoeling dat we een start maken in het ordenen en bewerken van foto’s, zodat u daarna verder aan de slag kunt om uw mooiste foto’s gemakkelijk te kunnen vertonen op scherm of in een album.

Deze introductie geef ik in Lisse of omringende gemeentes. Mail mij voor meer informatie of een afspraak!

Gebruik het contactformulier op deze site of stuur me rechtstreeks een mail. Mijn e-mail adres is info@click-ing.nl

Ingrid in ’t Veld

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: